PRIMARIA COMUNEI BRATOVOESTI, JUDETUL DOLJ

In slujba cetatenilor!

Date cu caracter personal


NOTĂ DE INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


Pentru implementarea Regulamentului Uniunii Europene nr. 2016/679 din 27 aprilie 2016
privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), aplicabil incepand cu data de 25 mai 2018, va informam ca prelucrarea datelor cu caracter personal este realizata doar pentru indeplinirea atributiunilor legale ale institutiei.


Ce date personale prelucram?

Datele personale pe care le prelucram sunt datele dvs. de identificare, financiare, demografice sau alte date personale pe care le colectam direct de la dvs.

Cum prelucram datele dvs. personale?

Prelucrarea datelor cu caracter personal este realizata doar prin procesarea datelor de identificare ale solicitantului (nume/prenume, CNP, domiciliu etc.)

Parte din responsabilitatea noastra in aceasta relatie este si modul in care avem grija de datele dvs. personale pe care ni le-ai pus la dispozitie si cele obtinute din alte surse.

Care sunt drepturile dvs?

Regulamentul confera mai multe drepturi persoanelor carora li se prelucreaza date personale astfel, pe langa drepturile existente in prezent, regasim si alte drepturi noi.

La nivelul COMUNEI BRATOVOESTI a fost numit responsabilul cu protectia datelor personale conform Dispozitiei nr. 255 din 24.05.2018.

Responsabilul pentru Protectia Datelor poate fi contactat daca exista nelamuriri cu privire la orice aspect ce ţine de protectia datelor personale, prin transmiterea unei cereri pe email: bratovoesti@gmail.com sau prin transmiterea unei solicitari la sediul Primariei Bratovoesti.

  • Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal




  • » Regulament 2016_679 -